Reviews from Morgana Bolsward

Recent reviews

4.0
LF
6 August 2022

Eten is kwa smaak wel goed, saus vergeten en dat was niet erg fijn

Handsome Charlie
5 August 2022

Het was heerlijk en supersnel bezorgd door erg aardige bezorger.

Frank Barkmeyer
28 July 2022

Snel en vriendelijk

Vd Pol
27 July 2022

Het was weer heerlijk!!! Goed warm en zelfs wat extra's... Ook nog keurig op tijd.... 😄😄

Iris
23 July 2022

Snelle bezorging en hartstikke lekker eten!

Lindy
21 July 2022
Roberto Schoenmaker
20 July 2022

40 min te laat. Geen tijd meer om te eten. Heb de bestelling wel aangenomen en betaald.

Edelman
20 July 2022

Prima service

Matthijs van der Wielen
20 July 2022

De pizza vegetarisch was nog goed warm en lekker. De tonijnsalade was heerlijk fris.

Murad
20 July 2022

Pizza was koud de kaas niet goed gesmolten Pizza was niet eens gesneden ik had Een cola zero besteld maar ik kreeg een normala

Martijn
14 July 2022

Normaal gesproken altijd TOP! Nu was de halve pizza verbrand. Jammer!

Marjon
10 July 2022

Was iets later maar geen probleem! Wel was de pizza wat kouder. Dat is jammer. Maar verder smaakte het weer prima!

Jenny
9 July 2022
Jurian
5 July 2022

Mijn complimenten voor een van de lekkerste turkse pizzas heb gegeten

Batstra
3 July 2022

Vriendelijke bezorger! Heerlijk eten!

Stephanie Kreuze
3 July 2022

Mixed grill was niet te eten. We hebben hiervan alles moeten weggooien!!

Nynke
1 July 2022

Vriendelijk en snelle bezorging en lekker eten!👍

Ber
28 June 2022

Smakeloze pizza. Hartstikke slap, dikke en natte bodem.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marc
24 June 2022
erdem
24 June 2022

lekker en snel

Jan
23 June 2022

Toen Morgana begon kreeg je op woensdag pizza dag een royale pizza voor 6,50. Nu krijg je een pizza die een stuk kleiner is voor 9,50!! De prijs van een pizza op pizzadag is dus in 1 jaar met 3 euro gestegen en de pizza”s en de pizza doos zijn een paar cm kleiner. Opmerkelijk!!

Jannu
22 June 2022

Het was zoals ik gewend ben, HEERLIJK!!!!!

Baarda
8 June 2022

Beetje jammer dat er toch 4 stukjes peper op mijn pizza zaten, ondanks dat ik hafmd aangegeven geen pepers te willen op mijn pizza. Eentje heb ik weten te onderscheppen, de andere 3 per ongeluk opgegeten. Dat wordt weer een hoop maagzuur vannacht

Vd Pol
5 June 2022

Het eten kwam een half uur later dan gepland en had 15 min voor het bezorgen de mail gekregen dat het onderweg was... De patat was lauw en taai.. Jammer want het is altijd heerlijke patat met al die kruiden.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rixt
2 June 2022
Jaime van Roon
28 May 2022
Jacqueline Buster
24 May 2022

Aan de kruidenboter mag iets meer.smaak.

.
23 May 2022
Astrid
19 May 2022

We hadden de Mixed grill, het was ruim voldoend en erg lekker! En ook fijn; de levering was snel!

Francisca
14 May 2022

Patat is erg zacht

Hans
13 May 2022

Heerlijke pizza precies op tijd bezorgd. Perfect!

Mol
9 May 2022

prima pizza!

Thieu van der Wielen
26 April 2022

De pizza quatro stagioni was lekker. De tonijnsalade eet ik vanavond.

Pieter Draaisma
25 April 2022

Het eten was heerlijk alleen dat het 45min later werd bezorgd dan aangegeven dat vonden we erg jammer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nuka
25 April 2022

Heb een hamburger met friet besteld, en ik heb alleen de vlees en friet gekregen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Piet
16 April 2022

Lekkere pizza..op afgesproken tijd bezorgd

Sietsma
15 April 2022

Wat een verhoging van de prijzen daar schrok ik wel van ook veel minder spareribs dan we gewend waren. Kwaliteit prima en 50 minuten eerder gebracht dan verwacht. Een uur later bericht dat de bestelling onderweg was lol.

ruda waterlander
10 April 2022

eten was koud helaas

-
9 April 2022
Astrid
6 April 2022

Ik had 2x pizza Di Nicola besteld. Levering was vlot! De Pizza''s zelf waren summier belegd helaas. Ham, Salami en Spek? Dit was erg droog en ik heb geen Spek kunnen ontdekken. Ook de Mozzarella was zo goed als overgewaaid! Helaas het geld niet waard.

F de vries
4 April 2022

Nieuwe kok??😓

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Charlie D
16 March 2022

Heerlijk gegeten, vlot bezorgd. Aardige bezorger. Tot de volgende keer! Morgana ga zo door!

S
14 March 2022

We bestelden spareribs. 10 minuten later werden we gebeld dat er geen spareribs meer waren en of we wat anders wilden kiezen. Dus gekozen voor kapsalon. Bij het openen van de kapsalon kwam er al een vieze geur uit en na het nemen van een hap konden we verklaren waardoor: verrotte shoarma. En dit is niet de eerste keer geweest. Geen morgana meer voor ons!

Natasja
8 March 2022

Ik heb de indruk dat er steeds minder naar de kwaliteit wordt gekeken... Pizza brood was zo hard als toast van haust... Kruidenboter was gewoon boter zonder kruiden... en één minder dan gevraagd...Penne pasta leek opgewarmd in een magnetron ofzo... Heb een uur op wc gezeten van de donerbox (misschien oude knoflooksaus?) Bestelling twintig minuten te laat, en vervolgens staat ie hier voor de deur zeker nog een kwartier op zijn telefoon bezig te zijn... Niet zo raar dat bezorgen dan lang duurt... En tot overmaat van ramp meerdere zwarte haren in/op de Turkse pizza... Het was voorheen altijd top... Maar de laatste maanden wordt het steeds minder... Voor ons niet weer ..

.
2 March 2022
Bijlsma
28 February 2022

Was weer goed .

Wo
23 February 2022

Vandaag 10 pizza’s besteld met bezorgtijd 18.15. Pizza’’s werden om 18.00 bezorgd. Nog niet iedereen was er op dat moment. Helaas waren de pizza’s niet echt warm. 1 pizza met extra gorgonzola besteld dit zat er helaas niet op.

Marsie
13 February 2022

Keurig binnen de beloofde tijd. Het smaakte ons goed.

Robbert
12 February 2022

Wat vette Calzone, kapsalon prima. Bezorging dit maal super snel

Frietema
11 February 2022

Heerlijk

L thewissen
11 February 2022

Alles was klef en doorweekt met vet, echt niet lekker, we hebben het snel aan de kant gezet

Postma
7 February 2022

Bezorging: perfect op tijd! 4 van de 5 pizza's waren goed en lekker. De pizza Bolognese was te nat. De doos was blijkbaar scheef gegaan, waardoor de saus naar 1 kant was gegaan. Daardoor zag het er niet lekker meer uit en de smaak viel ook tegen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gerda
1 February 2022

Langer dan een uur wachten op een pizza op maandagavond, lijkt me wel erg lang.

Mart
31 January 2022

Ik heb wederom heerlijk genoten van de ruim op tijd bezorgde en grote hoeveelheid eten, waarvan we met gemak met zijn tweeën kunnen eten. Één puntje van kritiek: de melding dat eten eten onderweg was, kwam een halfuur nadat het bezorgd was. Maar dat heeft de smaak zeker niet bedorven 😉

Jouke
30 January 2022
Goedhart
26 January 2022

Pizza was optijd en warm, echter bleek extra groente niet een verdubbeling van de hoeveelheid groente die op de pizza hoort maar een berg paprika en ui. Dus dat viel vies tegen.

Denis
26 January 2022

Top!

Charlie-D
25 January 2022

Het was heerlijk, super aardige bezorger! GA ZO DOOR!!!

Wopke
25 January 2022

Heerlijke pizza. En nog lekker warm ook.

Huisman
23 January 2022

Bestelling via website gedaan, bestelling 20min later dan gevraagd bezorgd zonder je klant in te lichten.

Handsome Charlie
14 January 2022

Was weer heerlijk, bezorging dik in orde! Tot de volgende keer.

Ruben Oostenveld
10 January 2022

Heel klein deel van de bodem was sompig door het vet. Voor de rest echt heerlijk gegeten zoals altijd!

Silke
8 January 2022

Pizza was slap en bezorging duurt lang

Ineke
7 January 2022

Shoarma was lekker. Helaas was de ananas in de kip hawai niet meer goed. Patat en aardappelen waren flink doorbakken

Max Van kammen
7 January 2022
S.
31 December 2021
Charlie
30 December 2021

Waren weer heerlijke pizza’s. Op tijd bezorgt door vriendelijk personeel. Ga zo door toppers!!

Robbert
30 December 2021

Goede kwaliteit, snel bezorgd, gewoon lekker

Pascal
29 December 2021

Lekkere pizza’s en Turkse pizza gegeten. Gaan vaker bestellen

Brouwer
28 December 2021

Eten was oke , de bezorging duurde toch erg weer lang voor 1 kapsalon en 1 pizza op een maandag (uur en 20min)

Elena Stringer
27 December 2021

Verrukkelijke goed belegde pizza's. Perfect, met ook nog de vlotte vriendelijke bezorging voor slechts € 1,00 !! Wij genieten er iedere keer weer van, een absolute aanrader!

A
22 December 2021

De pizza die we hadden smaakte alleen naar parfum. 1 stuk gegeten de rest weg gegooid. Zonde

Wopke
22 December 2021

Heerlijke pizza, jammer dat ze koud waren.

Wielstra
21 December 2021

Top!

De boer
18 December 2021
Do
18 December 2021

Was ruim op tijd, smaakte goed, van genoten!

Sietsma
17 December 2021

Zoals altijd op tijd bezorgd en weer heerlijk genoten van de spareribs

W
17 December 2021
De boer
11 December 2021

We hadden 2 schotels apeciaal besteld Waarvan 1 niet speciaal was maar wel voor betaald.😡😡

Charlie
8 December 2021

Het was weer heerlijk. Ruim een uur moeten wachten, het zal wel erg druk zijn. Maar het was het wachten waard!

Marielle
5 December 2021

Om kwart over 6 besteld, het zou er half 8 zijn. Is uiteindelijk pas om half 9 gekomen. Pizza vol met luchtbellen en taai. Erg jammer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nuka
5 December 2021
Martin
4 December 2021

De bezorging was verwacht om 18:40 uur Maar kregen zonder kennisgeving het eten veel te laat maar ruim 50 minuten later!dit was vervelend omdat we onderhand wel trek hadden. Turkse pizza deels zwart aangebrand jammer Normaal was het altijd 100 punten Minder warm als voorheen

Vd Pol
3 December 2021

We hebben bijna 2 uur gewacht op bestelling die we zsm vroegen. Eenmaal de bestelling gekregen zaten de patat zakken halfvol! Ik had gebeld voor extra patat, deze zou gebracht worden maar nooit gekregen??????

Charlie
3 December 2021

Duurde vandaag iets langer door de drukte, maar het was het wachten dubbel en dwars waard! Het was weer heerlijk!

Martin
30 November 2021

Goed lekker eten en warm

De boer.
29 November 2021

Bestelde pizza's waren koud. In een geïsoleerde doos of tas ?

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lekkere eters
24 November 2021

Was prima en heel snel bezorgd! Was ook warm op tafel. Voor mij voor herhaling

Wendy
23 November 2021
Iemand
23 November 2021

Tjah zat geen smaak aan was alleen een beetje pittig de gehakt was te geruld en dus erg kruimelig terwijl het juist stukken gehakt moeten zijn jammer van dit gerecht geen aanrader.

Gerbrandy
21 November 2021

Top, snelle levering. Eerder dan het doorgegeven tijdstip

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bergsma
20 November 2021

Snelle bezorging, heerlijk en warm eten

Koopman.
18 November 2021
Venema
17 November 2021

Het eten was koud en bezorging veel te laat.

Jeroen
17 November 2021

Erg snelle bezorging en lekkere pizza ! Aanrader

Martina Brontsema
17 November 2021

Ik had bij de op merking van de bestilling gezegd dat het gratis drankje ook cholademelk moest zijn maar kreeg een Coca-Cola

C
1 November 2021

Vriendelijke bezorging en op tijd. Eten is iedere keer weer lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Harry
31 October 2021

Nooit geen klachtten maar nu het eten was koud bezorging iets te laat

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Charlie
23 October 2021

erg snel bezorgd en het was weer heerlijk

Nijholt
20 October 2021

Ze zijn heerlijk

cath
18 October 2021
KlsssHui
15 October 2021

Aanrader

Diana
11 October 2021

Heerlijk gegeten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Zijlstra
10 October 2021

Was lekker alleen we kregen niet alles van wat we besteld hadden helaas.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Charlie
9 October 2021

Wederom heerlijke pizza’s. Snelle levering. Top!

Sietze
6 October 2021

ff wachte, maar dan heb je ook wat

Ozzie
4 October 2021
Evert
4 October 2021

Het shoarmavlees was erg droog. De portie bijzonder royal. De rest van de bestelling was redelijk van kwaliteit. De friet was slap en de saus niet echt lekker. Al met al geen groot succes maar ook niet slecht....

Ankie
4 October 2021
Martina Brontsema
4 October 2021

Een hele goefe suvers

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

a.hiemstra
3 October 2021

Het was 1,5 uur te laat bezorgt,en het eten was niet warm.

HA
30 September 2021

Broodje shoarma was super lekker

M.Hermes
28 September 2021

pizza was smakelijk en voor herhaling vatbaar. bezorging was perfect

Martina
28 September 2021

Was super lekker en was mooi optijd , en het was goed warm. 🤗🤗

Mette
27 September 2021

Ik had 3 blikjes redull besteld/betaald maar kreeg er maar 2.

Kayleigh Jaarsma
27 September 2021

De sla was bruin aangeslagen. En er was 1 bakje knoflook. Die was al geel op de randen.

Sietsma
26 September 2021

Wederom heerlijk gegeten en keurig op tijd bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

mario
24 September 2021

super snel

ek
24 September 2021

de bakjes zijn een stuk kleiner geworden ze hebben nu lang niet meer genoeg aan 1 bakje per persoon

Sieperda
19 September 2021
Sil
10 September 2021

Lekkere turkse pizza, super patat. Snelle bezorging.

Anoniem
9 September 2021

Krijg steeds met rauwkost en ik bestel altijd zonder rauwkost Ik vindt dat jullie beter naar de bestelling moeten kijken

schoenmaker
9 September 2021

mocht wel langer in de oven, was vrij slap deeg

Janny
8 September 2021

Héérlijke pizza's. Keurig op tijd bezorgd.

Marjan
8 September 2021

De pizza’s waren niet warm genoeg, Bezorging was later

Linda
30 August 2021

We hadden 19:15 besteld, het zou om 20:30 komen, was er uiteindelijk 21 uur, we kregen een mail dat het om 20:25 onderweg was, 20:50 gebeld waar het bleef, geven ze aan dat het onderweg mailtje niks betekent, dit is een automatisch verstuurd mailtje, normaal ben ik erg tevreden maar deze keer was de bezorging niet goed

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anke
29 August 2021

We bestellen regelmatig, maar vandaag viel het tegen. Besteld om 17.20, bezorging zou 18.20 plaatsvinden maar dat werd 18.50. Tevens zaten de extra bestelde (en voor betaalde) ingrediënten niet op de pizza.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Christa
26 August 2021

Gebakken aardappelen nat n vies. De pizza verbrand. Zwaar teleurgesteld

.
18 August 2021

Het eten is lekker maar helaas moet je altijd een half uur langer wachten dan dat je besteld hebt.

Huisman
18 August 2021

17;45 online besteld krijg je 17;50 mail dat bestelling “onderweg” is 18:15 maar eens gebeld blijkt dat de mail automatisch word verstuurd en dat de pizza net de oven ingaat. Onacceptabel vind ik dit je hoort je klanten op de hoogte te houden als je later gaat bezorgen en zeker geen valse info te verstrekken! Baas kan ook wel wat aardiger zijn voor zijn personeel

Robin
16 August 2021

Vrij veel korst bij de pizza. Oftewel de topping had wat meer verdeeld kunnen worden. Smaak van de vier kazen en extra gorgonzola had ik iets sterker verwacht. Bezorging was prima

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

R. Pool
14 August 2021

Smakelijke pizza's, netjes aan boord bezorgd.

Remco
14 August 2021
Sietsma
14 August 2021

Zoals altijd keurig op tijd, heerlijk gegeten en vriendelijke bezorger.

Postma
11 August 2021

Op afgesproken tijd bezorgd. Heerlijke pizza's, gloeiend heet bij bezorging.

Marianne
7 August 2021
Ron beijers
5 August 2021

Shoarma was lekker - Turkse pizza was lekker - lasagne niet : hij was een beetje zuur

Arend Bonnema
5 August 2021

na 2 maal een bestelling te hebben doorgegeven helaas nog steeds verkeerde ingrediënten op de pizza gekregen. na telefonisch contact hierover te hebben gehad werd mij door personeel het aanbod gedaan bij een nieuwe bestelling de bezorgkosten niet te hoeven betalen (€1,00...), en mocht ik daar niet mee akkoord gaan dan was het advies om een volgende keer bij een andere pizza/shoarmazaak te gaan bestellen.

Janny
5 August 2021

De smaak was goed, maar een half uur te vroeg bezorgd.

Ger
4 August 2021

verkeerde pizza ontvangen, maar was wel lekker! Bezorgtijd was een uur, best lang, maar werd toch al na half uur bezorgd!

Steegstra
29 July 2021

Voor de derde keer een ander gerecht ontvangen dan we niet besteld hadden.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anonym
28 July 2021
R.A. Feenstra
24 July 2021

top altijd mooi op tijd

Wiebren
22 July 2021

Heerlijke goed belegde pizza's voor een prima prijs. De tijd werd verschoven, dit werd keurig gemaild maar een sms'je of telefoontje is dan wel handig. Of dat de tijd geblokkeerd wordt op de site. Verder keurig te woord gestaan in het restaurant, no hard feelings ;)

Fan. Bakker
22 July 2021

Goede kwaliteit pizza's en wederom binnen de tijd geleverd!

Bijlsma
20 July 2021

Snelle bezorging , en eten was erg goed .

Waleveld
18 July 2021

De kapsalon was heerlijk

Igor
18 July 2021

Weinig vlees, niet 'hot', te lang door laden garen

Van Westerhuis
17 July 2021

Te weinig friet in verhouding tot de shoarma

Piet Jaarsma
10 July 2021

Erg lekkere pizza,veel keus en meestal een snelle bezorging in Wommels.

Willem
9 July 2021

Super lekker

Linda
9 July 2021

Beter de bestelling Kijk en wat er wordt besteld Bestel niet meer eten bij jullie

Margreet
3 July 2021

Heerlijke pizza's. Keurig op tijd bij ons op de camping bezorgd

Sam
2 July 2021
Anja
27 June 2021

Heerlijk gegeten en keurig op de afgesproken tijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Margreet
26 June 2021

Lekker gegeten. Grote porties, goede service. Vriendelijke bezorging. Top!

Johan
23 June 2021

Heerlijke Pizza's en supersnel bezorgd!

Klaas Grupper
20 June 2021

18.00 uur besteld, 17.45 uur bij de boot. Heerlijk gegeten het was super. Zeker aan te bevelen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Michel
20 June 2021
Zoals gewend. Uitstekend verzorgd. Zowel de lasagne als de shoarma.
17 June 2021
G
13 June 2021
Anneke T
9 June 2021

Heerlijke pizza en super snel geleverd!!

Aw
7 June 2021

Bezorging was echt goed, aardige man! Echter was het eten helaas wat minder, wij hadden extra vlees en kaas besteld, zo zag het er niet uit. Daarnaast zag het eten er echt uit als een slappe, goedkope hap.

Jelle Dijkstra
6 June 2021

3 pizza”s besteld , 2 pizza”s waren top , maar 1 pizza carbonara was totaal zwart verbrand aan de zijkanten en van onderen zwart , mijn vrouw was zeer ontevreden en heeft foto”s gemaakt , wegens ze honger had stukjes in het midden op gegeten de rest weg gegooid , doen we dus op zo”n manier helaas niet meer als er niet na word gekeken als het product klaar is bij jullie !

Aalt van den Ham
4 June 2021

Kregen bezoek en hebben twee overheerlijke shoarma-patat besteld. Keurig op tijd, en viel geweldig in de smaak. We meet again.

J v d Werf
3 June 2021

Dik inorde

Janny
2 June 2021

Het was weer top!!!!

Harry
2 June 2021

verkeerde pizza bezorgd was wel goed maar de juiste pizza was duurder. Dit is de eerste keer dat dit ons is overkomen.

hoppa
2 June 2021
Sil
31 May 2021
Judith
30 May 2021

Heerlijk zachte kip Döner Turkse pizza.

hoppa
30 May 2021
Janny
28 May 2021

Zoals ik gewend ben. Top!

Joël
26 May 2021

Super pizza’s!!

...
25 May 2021

Te laat en die extra drankjes die ze beloven zitten er niet bij!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

anoniem
25 May 2021

de deeg van de calzone was aan de rand niet gaar.

Rijpkema
25 May 2021

Zeer slecht. Er was iets op wat we hadden besteld en we hebben niet alles gekregen. Dus wij gaan hier niet weer wat bestellen.

Igor
23 May 2021

Spareribs waren koud helaas

m. fritsma
22 May 2021

drie kwartier te vroeg bezorgd, zodat mijn man koud eten had en was al lauw toen het bezorgd werd, koude drinken lag op het vlees, dit is de vierde keer dat het niet klopte, wij zijn klant af

Charlie
22 May 2021

Zoals altijd, keurig bezorgd en het was weer heerlijk.

Yvonne Stremler
21 May 2021

Het was echt Super heerlijk!

Michel
21 May 2021
Den boer
20 May 2021

Helaas was dit x de pizza koud normaal altijd tevreden

Janny
20 May 2021

Het was weer top!

Rinze
20 May 2021

De pizza was heerlijk! Bezorging was heel snel! Top!! Ook netjes bezorgt met de opgelegde corona maatregelen, meer dan voldoende afstand.... Alleen de saus zat er niet bij... Ik heb er alle vertrouwen in dat de saus de volgende keer er wel bij zit. 5 sterren voor jullie :)

Tommie
17 May 2021
Charlie-D
16 May 2021

Het was weer dik in orde!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Joh
16 May 2021

Er zat wijnig op de pizzas voor dat geld

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

hoppa
16 May 2021
r.p.
16 May 2021
Charlie-D
13 May 2021

Pizza’s waren heerlijk 😋

Jouke v d Werf
9 May 2021
Noa Slager
9 May 2021

Bezorging was snel, net zoals wij altijd gewend zijn. Eten is normaal goed. Deze keer samen met de complete vriendengroep ziek geworden na het eten. Contact proberen te zoeken en kreeg alleen een grote mond wat ik erg asociaal vind.

Linda
6 May 2021

Had eten besteld maar niet wat op me bon stond en wat ik besteld had Ik had kapsalon mix kalfs en kipdoner met cocktail saus en zonder rauwkost maar krijg met rauwkost en andere saus Durf toen niet te bellen om het te melden

Brandenburg
5 May 2021

Jammer van de zwartgeblakerde pizza maar keurig opgelost, volgende keer mogen we 1 gratis hebben .

hoppa
4 May 2021
Marianne Nijdam
3 May 2021

Het is nu al twee keer voorgekomen dat het blikje drinken er niet bij zat, en de laatste keer zat er ook nog een verkeerde saus bij die hadden wij niet besteld. Het stond wel goes op de bon vermeld maar daar heb je zo weinig aan. Het is ook al eens voorgekomen dat het eten amper nog warm was.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan
2 May 2021

Koud en te laat

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mart
1 May 2021

We hebben, zoals altijd, weer heer genoten van de goed gevulde pizza en calzone. Keurig op tijd bezorgd en nog goed warm. Voor ons prima adres 👍

hoppa
1 May 2021
Piet
30 April 2021
Janny
28 April 2021

Het was weer top!

hoppa
27 April 2021
Denise&Roy
26 April 2021

Helemaal top de spareribs!Goeie smaak lekker zacht vlees, en je krijgt ook genoeg, en de knoflooksaus is ook echt heel erg lekker! I

hoppa
22 April 2021
Janny
21 April 2021

Uitstekende pizza's. Het was weer klasse. Keurig op tijd geleverd. Toppers

hoppa
21 April 2021
Jelle Dijkstra
19 April 2021

Was weer perfect , alleen de gratis cola miste

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

B en M
18 April 2021

Was erg lekker!

Linda
15 April 2021

Had stokbrood Waren paar stokbrood wat beetje aangebrand Maar veders wel goed

Denis
15 April 2021

Het was weer top, zoals altijd! Dankjewel

d zoethout
14 April 2021
Charlie
14 April 2021

Het was weer erg lekker!

Anneke
14 April 2021

Heerlijke pizza! Ga het beslist vaker doen!!

Robert
14 April 2021

Top Essen, schnelle Lieferung zum Bootsliegeplatz. Absolut empfehlenswert!!!!

hoppa
11 April 2021

goed super

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

hoppa
11 April 2021

super goed

Jp
11 April 2021

Pizza was lauw en niet lkkr knapperig leek Alsof ie te vroeg uit de oven is gehaald, meestal goed maar dit was egt niet wat ik gewend was van hun. Bezorging was mooi snel.

hoppa
10 April 2021

lekker eten die man aan de deur had ook een lieve snoet die kan wel goed pizza's tillen

Else
9 April 2021

Lekkere pizza's en royale porties shoarma. Online bestellen (via eigen website!) werkt prima en je wordt via mailtjes op de hoogte gehouden van verwachte levertijd en het moment dat de bestelling naar je onderweg is. Perfect!

Urs
6 April 2021

ik begrijp dat het druk was, maar de wachttijd was al 10 min extra, belofte gratis drank zat niet in tasje en 1 bestelling was niet naar wens ondanks dat ik benoemd heb wat er niet op de pizza mag.

Jan Busser
5 April 2021

Prima, snel, smakelijk, veel waar voor je geld

Sietsma
27 March 2021

Wederom heerlijk gegeten en keurig op tijd bezorgd ,dikke pluim.

Janny
24 March 2021

Het was weer top.

Richard
21 March 2021

heerlijke pizza's snel bezorgd top

Charlie
17 March 2021

Waren weer heerlijke Pizza’s

gerry edou
14 March 2021

Heerlijke pizza's! Goede bezorging, lekkere warme pizza's en een prettige bezorger. Kan niet beter!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Charlie
11 March 2021

was weer top!

Linda
11 March 2021

Ik vondt weinig patat en veel vlees

Janny
11 March 2021

Het was uitstekend!

Syb
10 March 2021

Heerlijk!

Jolanda
6 March 2021

De snaak was prima, pizza is warm, snel geleverd

Tom
5 March 2021
Charlie-D
2 March 2021

Het was weer heerlijk en supersnel geleverd aan huis. toppie

Ellen
27 February 2021

Heerlijke pizza's gegeten en vroeger bezorgd dan afgesproken tijd 👍

Charlie
23 February 2021

Wederom heerlijk gegeten, Toppie!!

ebo
22 February 2021
Lidia
16 February 2021

Snel bezorgd en veel en kwalitatief goed eten! We konden hier 2 dagen van eten. Bedankt!

Mart
15 February 2021

Ik heb wederom kunnen genieten van een heerlijke maaltijd, goede service en vriendelijke bezorging.

Peta
13 February 2021

Super lekkere pizza’s

Charlie Dijkstra
12 February 2021

Wederom heerlijke pizza’s gegeten, bezorging top!

Cuperus
11 February 2021

Waren weer heerlijke warme pizza’s en nog voor de afgesproken tijd

Margreet
9 February 2021

Prima levering Heerlijk en ruime porties Precies op tijd Aanrader

Charlie Dijkstra
9 February 2021

De Turkse Pizzas waren heerlijk, Bezorging mooi op tijd, dik in orde en zoals altijd, erg vriendelijk! Tot de volgende keer

jb
6 February 2021

heerlijke maaltijd

Charlie
4 February 2021

De pizzas waren weer heerlijk!! Bezorging mooi op tijd en erg vriendelijk.

Johan
3 February 2021

Het was weer heerlijk, en snel bezorgd.

Anoniem
1 February 2021

Alles in orde!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

fennema
31 January 2021
Johanna
31 January 2021

De kleine pizza was niet gaar. Nadat wij hemin de oven gedaan hadden was hij nog niet lekker

M.bul
31 January 2021

Patat van de kinder menu tom en jerry veel te veel kruiden en zout er op ook de frikandel was er mee bezaaid en was daar door ook echt niet lekker helaas. De rest van de kapsalon bestelling waren prima op 1 punt na ook de patat er in was te zout. Bestelling snelheid prima en bestel vaak genoeg maar zit soms kwaliteit verschil in en dat is jammer.

Charlie
29 January 2021

Heerlijk gegeten, keurig bezorgd. De salade was ook erg lekker... Tot de volgende keer maar weer!

HW
29 January 2021

Eten was niet zoals ik gewend ben. Kapsalon moest ik zoeken naar de sla zo weinig zat erop. Patat was erg slapjes niet krokant . Turkse pizza ook weinig tot geen sla en weinig vlees.

Viersma
28 January 2021

Had ingevoerd bezorgtijd 17.30 Staat de bezorgen 17.10 al op de stoep Dit vonden we veel te vroeg Onze zoon was nog niet eens thuis Beetje jammer Eten smaakte goed

Ketting
27 January 2021

Heerlijk gegeten en de bestelling was mooi op tijd , lekker warm en genoeg te eten.

Anoniem
27 January 2021

De sla was niet goed meer

Willem Post
25 January 2021

Heerlijk gegeten wederom, Morgana 👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Martin Tijmes
24 January 2021

Super! Heerlijk en de pizza’s stoomden nog na ,het kan niet beter ,vakmannen!!

Swart
23 January 2021

Super snel en zeer lekker. Hoeveelheid meer dan voldoende.

Jolanda
23 January 2021

Na 2x eerder hetzelfde besteld te hebben, voel het deze 3e keer wat tegen. Het duurde meer dan een uur, was minder op smaak en lauwwarm. Erg jammer, omdat het de vorige 2 keren zeer goed was.

Willem Platenkamp
21 January 2021

Vandaag 2 pizza’s gehaald, shoarma speciaal en een doner, en het was 👍 lekkere knoflooksaus en wat frites erbij jammie Jammie.

jack
16 January 2021

smaak was prima, bodem ook wel goed maar de ingredienten midden op de pizza waren nog niet goed gebakken

Elisa Bouma
15 January 2021

Heerlijk gegeten, wel al eerder eten van jullie gehad, alleen niet via de site besteld en laten thuis bezorgen, super! Goed voor elkaar en we gaan er zeker weer eens gebruik van maken!

Sietse.
13 January 2021

Zijn lekkere pizza's, maar op de aanbiedingsdagen "vergeet" men ons net te vaak de duurdere ingrediënten toe te voegen. ( gorgonzola).

SVC
13 January 2021

Ruim optijd...heerlijke pizza!

Els
12 January 2021

Het was heerlijk, de bestelling keurig bezorgd.

Urs
12 January 2021

Vanavond was het een supersnelle bezorging en het eten was vers en lekker!

mm
12 January 2021
Vliet
10 January 2021

Het was weer heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.